Overlay

ДИВАНИ ВТОРА РЪКА

След като сте закупили така мечтания нов дом и сте свършили основното в него – подменили сте старата дограма, ВиК инсталацията, сложили сте нови подови настилки, боядисали сте стените, поръчали сте кухненското обзавеждане и т.н. е време да помислите и за меката мебел. Да, но бюджетът Ви вече е превишен и колкото и да ви се иска, почти не са останали средства за мек, удобен диван във всекидневната, където на спокойствие да гледате телевизия.

Или живеете на квартира и не искате да купувате прекалено скъпи мебели след като не знаете докога сте тук и дали ако се преместите, новият диван ще пасне на жилището.

А може би сте наемодател, на когото му е омръзнало да купува нови мебели и да ги сменя след поредните немърливи наематели.

Е, вече има решение на този проблем. Ще се учудите колко качествени и красиви дивани втора употреба можете да си закупите на цени, които са съвсем по джоба ви. Пък и в България културата “секънд хенд” отдавна е на мода. Не бъдете предубедени към старите мебели. Понякога те носят уникален чар и са по-удобни от новите. Нужно е само да ни потърсите и ние ще ви предложим голямо разнообразие на дивани, които заслужават да намерят място във вашия дом и които ще бъдат чудесно допълнение към интериора ви. Нашият магазин се намира в град София.

Позвънете