Overlay

ЕКСТРАКТОРИ ЦЕНИ

Меките подови настилки – килими, мокети, пътеки –   имат нужда от периодично изпиране, освежаване и осигурявне на  защита от акари, молци, ларви и други вредители, които удобно живеят в техните тъкани и невидимо вредят на здравето, като предразполагат към алергии и други болести. Твърдите подови настилки също имат нужда от ежедневно почистване от прах, петна и наслоявания.

Изключително добър вариант е ползването на екстрактори, които почистват или изпират в дълбочина и премахват неприятните петна и миризми.

Екстракторите за почистване и пране на подови настилки обикновено са комбинирани както за меки тъкани, така и за твърди настилки като плочки, камък, линолеум.   Системата на екстрактора обичайно  се състои от пръскачка, екстрактор и мокро/сухо смукачка. Замърсената  вода не се смесва с чистата, защото отпадната вода се събира в отделен контейнер и така замърсяванията  не се разнасят. Обикновено има дозираща функция срещу разпенване, която предотвратява прекомерното образуване на пяна.

Екстракторите са подходящи, както за пране на подовите настилки в дома,  така и за матраци, възглавници, автомобилни седалки. Могат да се ползват и в обществени сгради като хотели, ресторанти, казина, барове и други.

В търговската мержа има голямо разнообразие на екстрактори. Тяхната цена варира в зависимост от техническите им характеристики – мощност, големина, дали е пригоден за домашни или промишлени условия и др. Можете да намерите екстрактори на цени от триста до две хиляди лева. Както се казва – има за всеки вкус и джоб.

 

 

Позвънете