Overlay

МАГНИТЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ

Когато живеете в блок, а дори и в къща на по-висок етаж,  почистването на прозорците на стаите и остъклените тераси, особено от външната страна може да е доста трудно и опасно.

Ако сте от перфектните домакини, които се дразнят от дребното петънце, заблестяло в стъклото под лъчите на слънцето, сигурно искате да можете да почистите всяко ъгълче на прозорците си, дори на тези, които не са отваряеми, високи или опасни като разположение.

За да избегнете рисковете, може да ползвате магнитен уред, който е идеален за лесното и бързо почистване на прозорци и от двете страни.

С него ще  миете прозорците си безопасно, без да се надвесвате навън и да се страхувате от падане. Това практично и оригинално средство е със силен  магнит. Едната част се слага от външната страна на прозореца, а другата се поставя от вътрешната. Двете  части прилепват здраво и започвате да движите отвътре, като четката мие в същото време отвътре и отвън едновременно. След  употреба уредът се почиства лесно и е готов за следващото миене. Има и въженце, което е предназначено за ръката Ви. То служи за по-голяма сигурност и предпазва уреда от падане навън. Благодарение на своята двойна система за почистване, магнитният уред премахва напълно мръсотията от прозорците: частта с гъба със сапун почиства и мие, а ръбът с каучук забърсва и подсушава. Неговият мини формат е идеален дори за най-тесните ъгли и малките повърхности. Капките от мокрия прозорец се отстраняват лесно с помощта на гумените ленти в най-широката част на ръкохватките, а за перфектното почистване на ъглите, ще се погрижат текстилните сменяеми подложки.

 

Позвънете