Overlay

МАШИНА ЗА ПРАНЕ НА КИЛИМИ

Дори ежедневната поддръжка на килимите чрез прахосмукиране, не може да ги спаси от трайното замърсяване и развъждане на акари, бактерии и други миркроорганизми. Освен това, с времето, те започват да изглеждат все по-неприветливо. Съвременният пазар предлага голямо разнообразие от модели и видове на машини за пране на килими, с които качественото поддържане  на всички меки настилки във вашия дом вече е възможно.

Те са подходящи за дълбочинно основно и поддържащо пране на всички видове текстилни настилки. Обикновено са компактни, маневрени и сравнително леки. Лесни са за ползване и от непрофесионалисти.

Четковата машина е перфектна за дълбоко почистване на меки подови настилки на малки площи. Чрез нейната въртяща се цилиндрична ротационна четка с плаващи лагери могат да се постигнат перфектни резултати  и премахване на дълбоко набитата мръсотия от килима.

Екстракторът за пране килими или перяща прахосмукачака  е идеален  за почистване на всякакви текстилни повърхности. Системата му се състои от пръскачка, екстрактор и мокро/сухо смукачка За разлика от почистването с гъба и кофа, замърсената вода не се смесва с чистата, защото отпадната вода се събира в отделен контейнер и така замърсяванията  не се разнасят. Обикновено има дозираща функция срещу разпенване, която предотвратява прекомерното образуване на пяна.

Освен за пране на подовите настилки в дома, машините са подходящи и за хотели, ресторанти, казина, барове, административни сгради.

Позвънете