Overlay

ПРАНЕ НА КИЛИМИ БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ

При днешното динамично и натоварено ежедневие малко са тези, които могат да отделят време за изпиране на килимите у дома. Това е дейност, за която отива цял ден. Колкото и да е трудоемко, прането на килими е необходимост, особено ако имате малки деца и домашни любимци. Освен освежаване, килимите Ви имат нужда от защита от акари, молци, ларви и други вредители, които удобно живеят в техните тъкани и невидимо вредят на здравето, като предразполагат към алергии и други болести.

Ако нямате възможност да изперете подовите си настилки сами, ако не ви се иска да извикате фирма, която да ги изпере на място или все не намирате време да откарате ги до някоя автомивка или фабирка за пране, ние предлагаме услугата „безплатен транспорт“:

  • Можете да направите заявка по телефон или он лайн, като уговорим удобно за Вас време.
  • Пристигаме, опаковаме и натоварваме килимите Ви без да ви караме да чакате часове след уговореното време.
  • Процесът на пране се извършва от професионални машини с високо качество на работа и включва: накисване, пране, сушене, технологична обработка, прахосмучене и пакетиране.
  • Препаратите, които използваме са сертифицирани според европейските изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност, антиалергичност. С тях се постига фиксация на цветовете, избягва се възможността за боядисване и избледняване на тъканите.
  • След изпиране и подсушаване, килимите се опаковат и ви се доставят на посочения адрес в перфрктно състояние.

Можете да разчитате на професионална точност, коректност и добре свършена работа. Услугите ни са за територията на град София. Потърсете ни.

 

 

Позвънете