Overlay

ПРАНЕ НА КИЛИМИ ОТ ВРАТА ДО ВРАТА

Предлагаме ви лесно, бързо и удобно почистване на килими. Можем да изперем подовите настилки, като ги вземем направо от дома Ви на принципа „от врата до врата“. Какво означава това?

След като ни се обадите, че искте да ползвате тази услуга, уговаряме удобен за вас ден и час, в който ще дойдем и ще превозим килимите, които се нуждаят от почистване. Всички подови настилки трябва да са подготвени за пренасяне, навити и опаковани по подходящ начин. Нашите служители не влизат в дома Ви.

Отнсяме килмите за изпиране, което става с става с модерни, съвременни машини и екологично чисти препарати. Те са сертифицирани според европейските изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност, антиалергичност. Няма нужда да се притеснявате, че след това детето ви ще играе върху килима или ще лапа падналите си играчки.

А ето и защо трябва да ни се обадите:

  • Ние реагираме бързо и в удобно за вас време
  • Ще получите сто процента услугата, за която плащате. При нас няма допълнителни такси, недовършена работа и неспазени срокове
  • Може да разчитате, че ние мислим за вашето здраве и не ползваме „химии“, а само безвредни, екологично тествани измиващи препарати.
  • Нашият екип от професионалисти е надежден, коректен и няма да злоупотреби с доверието ви.

Услугите ни са за територията на град София. Потърсете ни.

 

Позвънете