Overlay

ПРАНЕ НА КИЛИМИ С ВЗЕМАНЕ ОТ ДОМА

Меките подови настилки – килимите,  имат нужда от периодично изпиране, освежаване и осигурявне на  защита от акари, молци, ларви и други вредители, които удобно живеят в техните тъкани и невидимо вредят на здравето, като предразполагат към алергии и други болести.

При днешното натоварено ежедневие малко са тези, които могат да отделят време за изпиране на килимите у дома. Това е дейност, за която отива цял ден, а трябва и да дебнете и топло време, за да осигурите възможност за изсъхване.

Ние сме специализирани в пране на  меки подови настилки – килими, мокети, пътеки и др. Възползвайки се от нашата услуга, няма да имате никакви грижи, тъй като ще вземем килимите от дома Ви и ще си ги получите обратно в перфектно състояние.

Процесът на пране се извършва от професионални машини с високо качество на работа и включва: накисване, пране, сушене, технологична обработка, прахосмучене и пакетиране.

Препаратите, които използваме са сертифицирани според европейските изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност, антиалергичност. С тях се постига фиксация на цветовете, избягва се възможността за боядисване и избледняване на тъканите.

Можете да направите заявка по телефон или он лайн, като уговорим удобно за Вас време. Пристигаме, опаковаме и натоварваме килимите, пренасяме ги, осъществяваме процеса на изпиране  и подсушаване. След това подовите настилки ви се доставят на посочения адрес в перфектно състояние.

Можете да разчитате на професионална точност, коректност и добре свършена работа. Услугите ни са за територията на град София. Потърсете ни.

 

 

Позвънете