Overlay

ПРАНЕ НА ФОТЬОЙЛИ

Фотьойлите са  сред най-използваните вещи във всеки дом. Поддръжката им и периодичното изпиране осигуряват по-дълъг живот, запазване свежестта на цветовете и премахване на алергените, които се загнездват в тапзицерията.

За да избегнете преждевременното захабяване, е препоръчително да се извършва почистване  поне веднъж в годината. Разбира се, фотьойлът не е нещо, което може да изперете в пералнята и да изсушите на слънце.

Затова е добре да изберете услугите на професионалисти в областта на хигиента. Ние ще извършим качествено изпиране, ще почистим цялата  повърхност на фотьойлите и ще достигнем до всяка гънка и процеп.

Процесът най-общо следва изброените по-долу стъпки:

  • определяне вида на материята и степента на замърсяване, наличието на петна и други дефекти
  • първоначално изтупване, за отстраняване на домашния прах
  • прахосмукиране
  • пълно и качествено изпиране с препарати със специална формула за текстил или кожа
  • след приключване на процеса се извършва оглед за остатъчни упорити петна, които се третират допълнително със специализирани препарати за петна.

След почистването вашият фотьойл е влажен, но в никакъв случай мокър и изсъхването му не отнема много време. Цветовете стават по-свежи и ярки, a влакната са защитени.

Ние сме квалифицирани, работим бързо и ефикасно, ползваме препарати, които не вредят на здравето ви, предлагаме добро, коректно и качествено обслужване в удобно за вас време на територията на град София и на напълно достъпни цени.

 

Позвънете