Overlay

ПРЕПАРАТ ЗА СУХО ПРАНЕ НА КИЛИМИ

Килимът е мека подова настилка, която е един от най-големите „събирачи“ на прахови частици, алергени и дребни микроорганизми. Наслояването на мръсотия в него замърсява въздуха в помещението и влияе на здравословносто състояние. Затова килимът трябва редовно да бъде почистван, както чрез прахосмукиране, което отстранява повърхностния слой нечистотии, така и с дълбоко изпиране.

При сухо пране на меки подови настилки,  първата стъпка е да се нанесе  екологично чист   препарат за сухо пране. Трябва да бъде избран подходящ продукт, който е разработен по специална формула и има за цел да реагира на всички замърсявания и упорити петна, като ги концентрира върху повърността на килима. Този ефект се постига след кратък престой на препарата между килимните влакна. Емулсията, която сме разпръснали, попива мръсотията и фините частици, след което почистващата смес се извлича с мощна вакуумна приставка на прахосмукачка за сухо изпиране. Този процес оставя килима чист, ароматизиран и напълно сух.

Изпирането без влага изисква препарат със специални съставки. Най-предпочитани са разновидностите на суха пяна или пудра, които са пригодени за фини тъкани и не само съхраняват, а и подхранват структурата на материите. Цветовете стават по-ярки и наситени. Добре подбраните препарати отстраняват от настилката всички неприятни миризми и оставят свеж аромат.

Сухото изпиране е чиста процедура, за която може да се доверите на нашата фирма – професионалист в поддържането на хигиената в обществени сгради, офиси и домове. Съчетанието между мощен препарат и добра техника ще доведе до уникален краен резултат. Работим на територията на цяла София.

 

Позвънете