Overlay

ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Ако искате вашият дом или офис да са в перфектно състояние, можете да се доверите на нашата почистваща фирма.

Какви услуги можем да Ви предложим:

  • Професионално почистване на домове – ние сме едни от най-добрите експерти, към които можете да се обърнете, когато става на въпрос за професионално почистване по домовете. Услугите ни включват: забърсване на прах, прахосмукиране, машинно почистване на твърди подови настилки, машинно или ръчно измиване на меки подови настилки, хигиенизиране на санитрани помещения, почистване на кухни, плотове, уреди, шкафове, почистване на осветителни тела, контакти, врати, почистване на прозорци и дограма, други дейности според вашите изисквания.
  • Професионално почистване на офиси – няма спор, че чистотата и реда във Вашия офис ще допълни авторитета на бизнеса Ви пред вашите клиенти. Затова ние предлагаме професионално почистване на офиси  с различна площ и степен на сложност. Качеството на нашите услуги гарантира перфектна работна обстановка. Услугите ни включват: забърсване на прах от офис мебели и офис техника, прахосмукиране, машинно почистване на твърди подови настилки, почистване на осветителни тела, контакти, врати, почистване на петна и др.
  • Почистване на прозорци и фасади – можете да ни възложите еднократно или периодично да почистваме  Вашите витрини, фасади, стъклени врати и повърхности, за да имат винаги изряден вид.
    Разполагаме с модерна техника и отлично обучени екипи за почистване на различни по вид и размер стъклени и фасадни повърхности.
    При трудно достъпни места работим с професионални алпинисти, които са натрупали дълъг опит и могат да отстранят всякакви замърсявания без значение от височината.
    Няма значение дали живеете или работите  в центъра или покрайнините, в къща или апартамент. Ние достигаме до всяка точка на град София. Потърсете ни.

 

Позвънете