Overlay

РЕМОНТ НА ВХОДОВЕ

Общите части на жилищата, в които живеем се нуждаят не по-малко от поддържане и ремонт, отколкото собствените ни апартаменти. За една съседска общност е трудно да се организира и да си спретне сама шпакловане, боядисване или смяна на остарелия парапет например.

В това отношение на помощ идват фирмите, които са специализирани в тези дейности.

Ние ви предлагаме най-добрите решения за ремонт на общи части на жилищни входове с високо качество на услугите и вложените материали. Разполагаме с професионална техника и оборудване. Квалифицирани екипи ще се погрижат за качествено изпълнението на всяка поставена задача в уговорения срок.

Какви услуги извършваме:

  • Машинно и ръчно сваляне на стара боя – Старата постна боя е нездрава основа за обработка и в повечето случаи е задължително да се свали, преди да се полагат какъвто и да било вид шпакловъчни материали и бои.
  • Грундиране – преди полагане на шпакловка е необходимо да се грундира, особено в случаите, когато основата е след свалена постна боя.
  • Полагане на частична или цялостна шпакловка – в случаите, когато не се налага и може да не се прави цялостна шпакловка на основата, се извършват частични корекции само на компрометираните места. Цялостна шпакловката се прави в случаите, когато дефектите по основата са твърде много и не е възможно да се направят само частични корекции. Гипсовата шпакловката служи за изравняване на повърхността и за запълване на по-големи пукнатини, деформации и дупки, както и за заглаждане на стени и тавани.
  • Боядисване на тавани, асансьорни врати, стени, пощенски кутии и др.- боядисването се извършва с подходящи за обекта бои.
  • Ремонт и монтаж на парапети.
  • Монтаж на PVC кабелни канали.
  • Обръщане около врати и прозорци.
  • Други услуги, според желанието на клиента.

За да установим каква работа е нужна по ремонта на даден вход, извършваме оглед на място и даваме индивидуална ценова оферта. Фирмата ни работи коректно, имаме дългогодишен опит и много добра паркатика. Потърсете ни. Работим на територията на град София.

 

Позвънете