Overlay

РОБОТ ЗА ПРОЗОРЦИ

Имате голям,  модерен апартамент или красива двуетажна къща с френски прозорци и две остъклени тераси. Чудесно, докато не стане дума за почистването на стъклата. Сигурно Ви е омръзнало  да се налага да ги миете,  като сте хванали в една ръка микрофибърна кърпа, в другата препарат за стъкла и същевременно балансирате на стол, опитвайки се да достигните най-високите и трудни места и ъгълчета, където за беля има най-големи зацапвания.

Е, вече може да забравите за този механичен начин на работа. Съверменната техника е в състояние  да предложи роботизирано решение и на тази толкова неприятна за всяка домакиня дейност.

Роботът за прозорци е компактно устройство, предназначено да почиства всякакви видове твърди и гладки повърхности, независимо дали с рамки или без и независимо от размера им. Можете да почиствате прозорци, огледала, стени и подове на бани, кухни и коридори, маси, шкафове, гардероби и др.

Той  притежава ефрктивни микрофибърни подложки, надеждна вакуумна система за закрепване към различни повърхности, осигурена защита от падане, вградена батерия, която предпазва от прекъсване на захранването, дистанционно управление и удобен захват. Роботът за стъкла е с ниски нива на шум и няма да притеснява Вас и съседите ви, когато работи.

Ако искате да се отървете от миенето на прозорци, то съвременният начин е роботът.

 

Позвънете