Overlay

УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ

Имате голям,  модерен апартамент или красива двуетажна къща с френски прозорци и две остъклени тераси. Чудесно, докато не стане дума за почистването на стъклата. Тогава сигурно Ви идва да си грабнете шапката и да излезете с надеждата като се приберете, работата да е свършена  по чудо.

Е, чудеса в миенето на прозорци трудно стават, но пък има уреди, които могат да Ви помогнат в тази толкова трудоемка и неприятна задача.

Единият  вариант е да се вземете механичен стъклочистач. Това е уред с ергономична дръжка и мека гума на перото. С него бързо и лесно ще свалите мръсотията от прозорците и те ще заблестят като нови. Отсранява лесно замърсявания и петна. Подходящ  е също за почистване на стъкла на коли, огледала,  баня и мивка.

Друг вариант са акумулаторните  стъклочистачки – лесни за работа, издържливи и функционални, те са удобни за почистване на голяма площ от прозорци.  Прозорците се напръскват с препарат за почистване. Добре е да напръскате обилно, за да сте сигурни, че всички петна ще бъдат премахнати. След това трябва да изсмучете мръсната вода със стъклочистачката, преди  да е започнала да оставя следи. Уредът не пропуска да отмие всяка капка по прозорците и те заблестяват искрящи и перфектно почистени. Акумулаторната стъклочистачка почиства и други гладки повърхности – например огледала, плочки в санитарни помещения и други. Работи с батерии, които се зареждат бързо и издържат дълго време.

 

Позвънете