Overlay

ФАБРИКА ЗА ПРАНЕ НА КИЛИМИ

При днешното динамично и натоварено ежедневие малко са тези, които могат да отделят време за изпиране на килимите у дома. Това е дейност, за която отива цял ден, а и трябва да има подходящо помещение. Колкото и да е трудоемко, прането на килими е необхоимост, особено ако имате малки деца и домашни любимци. Освен освежаване, килимите Ви имат нужда от защита от акари, молци, ларви и други вредители, които удобно живеят в техните гънки.

Ние сме специализирани в пране на  меки подови настилки – килими, мокети, пътеки и др. Възползвайки се от нашата услуга, няма да имате никакви грижи, тъй като ще вземем килимите от дома Ви и ще си ги получите обратно в перфектно състояние.

Процесът на пране се извършва в базата ни в гр. София от професионални машини с високо качество на работа. Процесът по изпиране включва:  накисване, пране, сушене, технологична обработка, прахосмучене и пакетиране.

Препаратите, които използваме са сертифицирани според европейските изисквания за екологичност, антистатичност, антибактериалност, антиалергичност. С тях се постига фиксация на цветовете, избягва се възможността за боядисване и избледняване на тъканите. Нашите препарати предпазват килимите Ви от развитие на акари и ги защитават от ларви, молци и други дребни вредители. При процеса пране не се замърсява околната среда.

Услугата пране на килими и други настилки се предлага целогодишно, като през зимния сезон  разполагаме със специализирана сушилня.

Защо да ни предпочетете:

  • Разполагаме с добре обучен и опитен екип.
  • Ползваме съвременна техника и екологични препарати.
  • Предлагаме транспортиране на настилките от и до дома или офиса.
  • Можете да разчитате на професионална точност, коректност и качество на работа.

 

Позвънете